Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران گفت: با هوشمندسازی و کاهش میزان مراجعات شهروندان به شهرداری می‌توان از بروز فساد و رانت در این مجموعه جلوگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ احمد صادقی عضو شورای شهر تهران و رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه با هوشمندسازی در بدنه مدیریت شهری و کاهش میزان مراجعات شهروندان به شهرداری تهران می‌توان از بروز فساد و رانت در این مجموعه جلوگیری کرد، گفت: برخی شهرداری و شورای ششم را متهم می‌کنند که اعتقادی به شفافیت ندارد و نسبت به سامانه شفافیت وقعی نمی‌نهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی افزود: اما مدیریت شهری در دوره جدید نشان داده  که شفافیت  یکی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های شورای ششم شهر و شهرداری تهران بوده و  مبارزه قاطع با فساد و رانت در اهم برنامه‌های ما قرار دارد. نمونه ای این اقدام را می توان در رونمایی از سامانه تعیین کارشناسان رسمی دادگستری جهت قیمت گذاری املاک و مستغلات شهرداری تهران دانست.

وی افزود: در این میان شکستن رانت، پیشروی در حوزه فسادستیزی و از بین بردن امضاهای طلایی تنها با هوشمندسازی و راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند ارائه خدمات به شهروندان اتفاق می‌افتد.

صادقی با اشاره به اینکه در کنار راه اندازی این سامانه‌های هوشمند باید به فکر به روزرسانی آن نیز بود، گفت: در حال حاضر شهرداری تهران می‌گوید که ۶۱ سامانه فعال دارد که نه تنها تعداد آن زیاد است بلکه این سامانه ها باید به روز شود و یکی از انتقادات شهروندان و رسانه ها به عدم به روزرسانی سامانه شفافیت است که از اواخر دوره گذشته مدیریت شهری متوقف مانده است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه سامانه تعیین و انتخاب کارشناسان رسمی دادگستری سازمان املاک و مستغلات شهر تهران بعد از انجام ساعت‌ها کار مطالعاتی طراحی و اجرا شده است،ادامه داد: امیدواریم این سامانه برخلاف سامانه‌های شفافیت در مدت زمان‌هایی که تعیین می‌شود، به روزرسانی شود.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم آنچه را که در حوزه شهر تهران به عنوان اموال شهرداری در اختیار داریم،به صورت شفاف به شهروندان اطلاع رسانی کنیم،بیان کرد: ما امانت‌دار اموال مردم و دارایی‌های شهر هستیم و باید تلاش کنیم ضمن صیانت از آن، ارزش افزوده برای این اموال و دارایی‌ها ایجاد کنیم.

صادقی یادآور شد: اینکه ندانیم شهرداری تهران چه اموال،دارایی و املاکی را تحت اختیار دارد، یک ضعف مدیریتی است، اما خوشبختانه در این دوره مدیریت شهری نسبت به شفاف‌سازی این مساله گام‌های موثری برداشته شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه مالی مسائلی مانند شیوه هزینه کرد منابع مالی نیز باید شفاف سازی شود، تاکید کرد: نحوه ی هزینه کرد منابع دارایی شهرداری تهران موضوع مهمی است که همیشه از سوی رسانه‌ها سوال می‌شود. مردم باید از لحظه به لحظه اتفاقات مالی شهرداری تهران و انضباط مالی این مجموعه مطلع شوند.

رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران گفت: در حوزه شفافیت مالی در شهرداری تهران راهی جز هوشمندسازی نداریم و هرچقدر که بتوانیم حضور فیزیکی شهروندان را به شهرداری کم کرده و خدمات را الکترونیکی ارائه کنیم به شفافیت و جلوگیری از رانت و فساد دست یافته‌ایم.

وی با بیان اینکه در شان شهروندان نیست که ندانند عوارضی که به شهرداری تهران می‌پردازند، تحت چه شرایطی و به چه دلیلی آن را پرداخت کرده و در چه راهی هزینه می‌شود، گفت: امیدوارم با اقدامات خوبی که در این دوره شروع شده مردم به این باور برسند که شهر را به دست امانت‌داران خوبی سپرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه شورای شهر تهران شهر تهران شهرداری قیمت گذاری شورای شهر تهران شهرداری تهران مدیریت شهری سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از بروز خسارت به بخش کشاورزی این استان به دلیل شدت بارش‌ها طی امروز، ۱۴ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وضعیت بارش‌ها در استان فارس گفت: امروز شدت بارش‌ها به حدی بود که موجب بروز خسارت به زمین‌های کشاورزی شده است زیرا بارش باران در این فصل موجب می‌شود گندم‌هایی که ساقه‌های بلندی دارند، خسارت ببینند.

وی با بیان اینکه خسارت‌ها به زمین‌ها کشاورزی به دو صورت انجام می‌شود، گفت: یک گونه همین مزارعی است که گیاهان ساقه بلند دارند و در اثر بارش باران ساقه‌های گیاهان می‌شکند و خم می‌شود و برداشت با کمباین را دچار مشکل می‌کند و نوع دیگر خسارت آن است که برخی زمین‌های کشاورزی در حریم و بستر مسیل‌ها و محل‌هایی است که آب زیادی از آنجا عبور می‌کد و خاک شسته شده و دچار فرسایش می‌شود و به همین دلیل به محصولات کشاورزی خسارت وارد می‌شود.

غلامی در عین حال این نکته را یادآور شد که اثر رحمت الهی آنقدر زیاد و خوب است که این حوادث در برابر بارش رحمت الهی ناچیز است. البته به محصولاتی که بیمه هستند، جبران خسارت می‌شود و برای محصولاتی که بیمه نیستند، باید ابتدا جمع‌آوری اطلاعات و میزان خسارت‌ها داشته باشیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه خسارت‌ها در شهرستان فیروزآباد و فسا و تقریباً در کل استان چنین حالت‌هایی بوده است، گفت: میزان خسارت را باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت جهادکشاورزی اعلام کند.

وی از عموم مردم خواست تا با توجه به احتمال بروز حوادث در اتفاقات طبیعی مانند وزش باد و بارش باران و سیلاب و... حتماً محصولات و وسایل زندگی خود را بیمه کنند.

غلامی در پاسخ به وضعیت آبگرفتگی معابر شهری نیز گفت: در شیراز مقداری آبگرفتگی داشتیم که باید شهرداری شیراز گزارش دهد اما در شهرستان‌ها تاکنون گزارشی نداشتیم. ستاد بحران تنها زمانی ورود پیدا می‌کند که وضعیت آبگرفتگی دچار مخاطره شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه وضعیت جاده‌های استان بدون مشکل و ترددها روان است، گفت: از اواخر امشب سامانه جدید از سمت شمال، شمال غرب، نورآباد و کازرون آغاز شده و به سمت مرکز و جنوب استان حرکت می‌کند.

وی با تصریح اینکه سامانه بارشی قبلی تا ظهر امروز ادامه داشت اما سامانه جدید از امشب شروع می‌شود و تا فردا عصر از جنوب استان خارج خاوهد شد، گفت: این سامانه بیشتر مناطق شمال، شمال غرب و مرکز، جنوب و جنوب غربی را تحت پوشش قرار می‌دهد، گرچه در شرق استان هم بارش داشتیم اما شدت‌ها ضعیف است.

غلامی با بیان اینکه هشدار نارنجی برای این سامانه جدید صادر شده است، گفت: مخاطرات این سامانه علاوه بر بارش باران، صاعقه، احتمال سیلاب و آبگرفتگی، وزش باد شدید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • شدت بارش‌ها در فارس موجب بروز خسارت کشاورزی شد / ورود سامانه جدید بارشی
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود