Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ناصر امانی ضمن تسلیت شهادت ۴۱ نفر از شیعیان مظلوم و در بند رژیم ددمنش و صفاک آل سعود گفت: در اوج هیاهوی درگیری اوکراین و در حالی که رسانه‌های تبلیغاتی جهان جنایت این رژیم و حامیانش را در یمن و کشتار کودکان و زنان را نمی‌بینند دست به جنایت هولناک زده و در یک روز ۸۱ نفر انسان را وحشیانه گردن زدند که برابر گزارش برخی رسانه‌ها ۴۱ نفر از آنها از شیعیان استان احساء عربستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن محکومیت این جنایت هولناک که نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت است، از خداوند بزرگ مجازاتی که در قرآن کریم وعده داده است برای عاملان و حامیان آن خواستارم.

وی در ادامه با اشاره به دو تذکر خود گفت: تذکر اولم با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان و انتقاد از تخصیص بودجه صد میلیارد تومانی به موضوع جهاد تبیین که حتی ایده آن هم توسط خود معظم له مدتی است مطرح شده و مرتب هم بر آن تاکید می‌فرمایند است.

عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما هم در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری دو ردیف مصوب داریم که یکی دقیقاً با همین عنوان است؛ ردیف ۱۰۸۲۱۵۹/۱۱ تحت عنوان نهضت تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با مبلغ پنج میلیارد تومان و ردیف ۶۱۷۰۲۵۴/۱۱ تحت عنوان حمایت از چهره‌ها و موثرین جبهه انقلاب اسلامی به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان. تذکر بنده حذف این دو ردیف و اختصاص آن به پروژه‌های کوچک مقیاس محلات کم برخوردار جنوب شهر تهران است.

امانی عنوان کرد: تذکر دوم به رسانه ملی است. شفافیت موردی در برخی از شهرداری‌های کوچک کشور مثل سبزوار، بیرجند و کرمان رخ داده و صرفاً انتشار فیش حقوقی شهرداران این شهرها اطلاع رسانی عمومی شد و در رسانه ملی از آنان قدردانی کردند. از بقیه شهرداران کشور هم خواست تا اقدامی مشابه انجام دهند است؛ این در حالی است که از ابتدای شروع به کار این دوره درباره ضرورت بروزرسانی سامانه شفافیت شهرداری تهران، آقای دکتر صادقی رئیس کمیته هوشمندسازی و شفافیت چند بار در صحن شورا تذکر دادند اما متأسفانه همچنان این سامانه به روزرسانی نشده است؛ در حالی که مصوبه شورا شهرداری را ملزم کرده که قراردادها، مزایده‌ها، مناقصه‌ها، سفرهای خارجی مدیران شهری، دریافتی مدیران شهرداری‌ها، لیست اسامی نیروهای جذب شده و آیتم‌های مختلف را در این سامانه ثبت کنند و در معرض دید عموم مردم قرار دهند.

این عضو شورا گفت: پس از مدت‌ها پیگیری کمیته تشکیلات و منابع انسانی شورای شهر آمار و لیست نیروهای جذب شده دوره پنجم را به دست آورده است. آقایان ادعا می‌کردند نیرو جذب نکردند و ما تلاش کردیم و یک عدد قابل توجهی آمار و لیست که در آن دوره جذب‌شده به دست آوریم که فعلاً آن را در سامانه شفافیت قرار نمی‌دهیم تا ابتدا لیست نیروهای جذب شده و فیش حقوقی مدیران شهرداری در این دوره در آن سامانه قرار بگیرد و سپس لیست جذب شده نیروهای دوره پنجم را در سامانه شفافیت قرار دهیم تا مصداق این آیه شریفه نشویم که «لم تقولون مالا تفعلون».

بیشتر بخوانید:

شهرداری تهران: سالانه ۶۰۰ هزارنفر در تهران صاحبخانه‌ می‌شوند هنوز قضاوت درباره شورای ششم زود است

47231

کد خبر 1612126

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران شهرداری تهران جذب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم