Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، پرویز سروری نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت هوشمندسازی شهر تهران، مبارزه با فساد، اصلاح مصوبه تعارض منافع، ماجرای گزارشگران فساد، سامانه شفافیت، حمل و نقل عمومی، پروژه‌های نیمه‌تمام و... صحبت کرد. این گفتگو به شرح زیر است: 

در شورای ششم شهر تهران طرح اصلاحیه مصوبه تعارض منافع به هیأت‌رئیسه شورا داده شد و یکی از اعضای شورا گفت که از مصادیق شورای انقلابی این است که برای خود یا نزدیکانشان نخواهند فرصت‌هایی را ایجاد کنند و خواستار این شدند که اعضای شورا هم مشمول این طرح شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظرتان در خصوص اصلاحیه این مصوبه چیست؟

تعارض منافع از موضوعات مهم است که در بحث مبارزه با فساد نقش اساسی دارد. اگر به سابقه موضوع نگاه کنیم در برخی  موارد سوء‌استفاده‌هایی صورت گرفته و برخوردهای تبعیض‌آمیزی ایجاد شده است. البته بحث موضوع تعارض منافع باید با دقت نظر بررسی شود و مشاورین باید در این باره نظر دهند که از افراط و تفریط جلوگیری شود.

در شورای اسلامی شهر تهران این لایحه در حال بررسی است و تلاش ما بر این است که مصوبه خوبی در این زمینه داشته باشیم. مصوبه ای جامع و فراگیر که تمام موضوعات در نظر گرفته شود. به زودی این مصوبه وارد صحن شورای اسلامی شهر تهران می شود. البته اطلاعات دقیق تر را در این زمینه رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر تهران دارد. باز هم تاکید دارم که باید نگاه کارشناسی در این زمینه داشته باشیم و تمامی موضوعات دیده شود و خیلی دقیق موضوع و بررسی شود.

طرح سوت‌زنی در شهرداری تهران به کجا رسید؟ قرار بود که گزارشگران فساد تشویق شوند. این طرح در دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران تصویب شد اما اجرایی نشد. چه زمانی قرار است این طرح در شهرداری تهران اجرایی شود؟

موضوعات مختلفی در کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر تهران در دستور کار است. یکی از مهمترین موضوعات تشویق گزارشگران فساد است. در شهرداری تهران به دلیل وسعت و گسترش موضوعات و ارتباط بین مردم و شهرداری ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. متاسفانه در شهرداری تهران زمینه بروز سوء استفاده بالا است و باید  این بخش ها را تبدیل به حوزه ناامنی برای کسانی کنیم که تلاش می کنند به جای خدمت جیب خودشان را پر کنند و حق مردم را ضایع کند.

از طرفی در شورای پنجم شهر تهران مصوبه‌ای در زمینه سوت زنی  داشته اند  اما به نظر ما باید اصلاحاتی  انجام شود کار در دوره قبلی شورای شهر تهران اجرایی نشد اما موضوع سوت زنان و صیانت از گزارشگران فساد و تشویق کسانی که موارد فساد را گزارش می‌دهند در دستور کار شورای ششم شهر تهران است.

باید زمینه را برای برخورد با مفسدان فراهم کنیم این موضوع بسیار مهم است و در حال کار کردن بر روی آن هستیم البته باید این موضوع از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرد. بحث گزارشگران فساد موضوع مهمی است ما باید در این زمینه به سمت هوشمند سازی و اصلاح رویه ها برویم و به نوعی زمینه را برای جلوگیری از فساد فراهم کنیم.

البته موضوعات در این زمینه در کمیسیون های تخصصی شورا در حال بررسی است تا رویه های موجود در شهرداری تهران مورد اصلاح قرار گیرد. باید کمترین سطح ارتباط بین مردم و شهرداری فراهم شود سیستم باید قابل پاسخگویی باشد و بتوانیم ردیابی کرده و نظارت کنیم.

با این اقدامات می توان سطح امنیت را بالا برد و مبارزه با فساد را ایجاد کرد. ما نظارت های پیشینی و پسینی باید داشته باشیم هوشمند سازی شهر  تهران جزو نظارت‌های پیشینی است و گزارشگران فساد جزو نظارت‌های پسینی است که باید آن را گسترش دهیم و باید نظارت از حالت آف لاین به آنلاین تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: 

۳ راهکار زاکانی برای مبارزه با فساد در شهرداری  برند آقای زاکانی مبارزه با فساد و رانت است | شهرداری باید شفاف‌سازی کند

در حال حاضر کار در چه مرحله‌ای است؟

موارد در حال بررسی است. بحث هوشمند سازی مورد توجه است و شهردار تهران هم این موضوع را در دستور کار دارد. اصلاح روش‌ها در شهرداری زمان بر است ما از حوزه های کارشناسی در این زمینه استفاده می کنیم تا بتوانیم انشاالله کاری کم نقص و یا بی نقص ارائه کنیم البته انجام دادن این کارها زمان بر است.

آیا بودجه لازم برای هوشمندسازی شهر تهران وجود دارد؟

هوشمندسازی در دستور کار است و باید از کارشناسان استفاده کنیم . قاعدتا برای ایجاد هوشمندسازی بودجه هایی برای سال آینده پیش بینی می‌کنیم البته کمیته هوشمندسازی هم در شورای اسلامی شهر تهران وجود دارد و مسئولین آن با اشراف کامل موضوعات را دنبال می کنند، فکر می کنم که به نتیجه قابل قبولی در این زمینه برسیم.

 در دوره قبل مدیریت شهری سامانه شفافیت ایجاد شد اما اطلاعات لازم روی این سامانه به صورت ناقص قرار گرفت. البته اعضای شورای پنجم شهر تهران هم اعتراضاتی در این زمینه داشتند اما در نهایت به صورت کامل شفاف‌سازی صورت نگرفت و فقط شعار مدیران دوره پنجم ایجاد شهر شیشه‌ای بود. چه برنامه در این دوره مدیریت شهری برای ایجاد شفافیت دارید و قرار است سامانه شفافیت چگونه به فعالیت خود ادامه دهد.

 یکی از موضوعات مهم در  بحث مبارزه با فساد ، شفافیت است است اقداماتی در دوره قبل صورت گرفت که باید تکمیل شود. سامانه شفافیت را کامل می کنیم تا جایی که بنده در جریان هستم دوستان شهرداری  به ویژه در حوزه های نظارتی موضوعات را پیگیری می‌کنند تا نقاط ضعف برطرف شود و زمینه بارگذاری اطلاعات بر روی سامانه شفافیت فراهم می شود اقداماتی در شرف انجام است.

 ایجاد سامانه شفافیت یکی از اقدامات شورای پنجم شهر تهران بوده است اما به نظر من نقاط ضعف و مشکلاتی دارد که باید آنها را برطرف کنید.

باید در زمینه شفاف سازی در شهرداری تهران به شکلی عمل کنیم که فسادی صورت نگیرد که بخواهیم با آن برخورد کنیم.

 یکی از مشخصه‌های علیرضا زاکانی شهردار تهران مبارزه با فساد است و  اولویت مدیریت شهری در مبارزه با فساد، پیشگیری از وقوع فساد و تخلف است اما در صورت وقوع این اتفاق به صورت جدی با آن برخورد می کنیم.

۳۳ هزار ساختمان ناایمن در تهران وجود دارد. شهرداری تهران از این ساختمان‌ها بازدید کرده و اخطارهای لازم را می‌دهد اما نمی‌تواند اقدام دیگری انجام دهد. سامانه‌ای هم برای معرفی ساختمان‌های ناایمن ایجاد شد اما از دسترس خارج شد. چه برنامه‌ای برای ساختمان های ناایمن و معرفی آنها در شهر تهران دارید؟

درد و رنج زیادی از حادثه پلاسکو کشیدیم. توقع این بود که همه دست به دست هم دهند و مانع وقوع تکراری چنین حوادثی در شهر شوند. در شورای چهارم شهر تهران با تلاش شبانه‌روزی محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران، مهدی چمران رئیس شورا و اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری تصمیماتی در خصوص ساختمان های ناایمن صورت گرفت که با تخلفات جدی در این زمینه برخورد شود. اما در دوره پنجم مدیریت شهری اتفاقات عجیبی افتاد یکی از آنها هم بحث اجازه ساخت دو طبقه بنا در ساختمان علاءالدین بود.

شهرداری تهران نه تنها از طرح ها قبل حمایت نکرد  بلکه اجازه ساخت دو طبقه اضافه بنا هم داده شد. باید مدیران وقت شهری پاسخ دهند که چرا اجازه دو طبقه بنا را داده‌اند. ببینید ما نباید اجازه دهیم که پلاسکوهای دیگری در شهر ایجاد شود. در نقاطی که ازدحام جمعیت وجود دارد باید ساختمان های ایمن تر ساخته شود چرا که سلامت شهروندان برای ما اهمیت زیادی دارد البته ما در شهرداری تهران پیگیر هستیم که اجازه ساخت دو طبقه اضافه بنا را در این پاساژ ندهیم.

تعدادی پروژه نیمه‌تمام از دوره‌های قبل باقی مانده است. چه برنامه‌ای برای این پروژه‌ها دارید؟

پروژه‌های نیمه تمامی داریم که هر روز برای شهر تولید هزینه می‌کنند و باید با سرعت و دقت تکمیل و بهره برداری از آن را در دستور کار قرار دهیم و البته در این زمینه گام های برداشته شده و در جنوب تهران یکی از این پروژ ها آماده بهره برداری شد. 

در بخش حمل و نقل عمومی مشکلاتی از گذشته وجود داشته است. چه برنامه‌ای برای رفع مشکلات دارید؟

در بحث حمل‌ونقل عمومی تعداد اتوبوس های که در خطوط خدمت رسانی می کنند  به شهروندان کم است و  این اعداد وضعیت خوبی را نشان نمی‌دهند. برای استانداردسازی‌ و ایجاد شرایط مطلوب در ناوگان اتوبوسرانی باید ۶ هزار دستگاه اتوبوس اختصاص داده شود که این کار در اولویت است و تعدادی اتوبوس وارد کردیم و دوباره هم شهرداری برنامه های دارد.

باید حمل و نقل عمومی را گسترش دهیم تا آلودگی هوا و ترافیک کمتر شود. آلودگی هوا یکی از  نگرانی شهروندان تهرانی است. درست است که نمی‌توان به‌طور کامل این معضل را برطرف کرد اما باید تلاش کنیم تا با برخی از اقدامات تأثیرگذار را انجام دهیم تا حدودی از این مشکل کم شودو به‌نظر بهترین گزینه توسعه حمل‌ونقل عمومی است.

زمان بندی های برای توسعه صورت گرفته است. در دوره قبل عقب ماندگی های جدی در این زمینه وجود دارد و باید آنها را جبران کنیم و البته مدیریت شهری دراین زمینه برنامه دارد.

کد خبر 644629 برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهردارى تهران فساد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شوراى شهر تهران شهردارى تهران فساد شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران گزارشگران فساد مبارزه با فساد سامانه شفافیت دستور کار تعارض منافع مدیریت شهری دوره قبل ساختمان ها اعضای شورا چه برنامه نقل عمومی دو طبقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اعلام کرد: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای یکپارچگی سازمانی، شفافیت حداکثری، نظارت هوشمند و انضباط مدیریتی به عنوان یکی از مطالبات و خواسته‌های فرهنگیان، «سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان» تحت عنوان «پنجره» امروز آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، محسن احمدی تصریح کرد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستم های کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساخت‌های نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه جانبه و داده محور فعالیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب می‌شود و به طور دقیق تر، این سامانه پنجره‌ای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکت‌های زیر مجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحدهای درون سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.

«پنجره» یک محصول دانش‌بنیان و بومی


مدیرعامل صندوق با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیتهای این مجموعه بزرگ اقتصادی اظهار کرد: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانش‌بنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.

احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای کلیه ذینفعان را فراهم می‌کند.

ایجاد سامانه جامع صندوق ذخیره برای یکپارچگی سازمانی و افزایش انضباط مدیریتی و کنترلی


مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساخت‌های نوین نظارتی و مدیریتی می باشد افزود هدف پنجره نظارت همه جانبه و داده‌محور بر فعالیت‌ها و عملکرد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و مقایسه با شاخص‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

توسعه و تکمیل سامانه جامع هوش تجاری در آینده نزدیک


مدیرعامل صندوق با اعلام اینکه ایجاد و راه اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است اظهار کرد: سامانه هوش تجاری به ‌منظور کنترل متمرکز بر روی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری مدیریتی و در شرکت‌های تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکت‌ها و مقایسه با یکدیگر و شرکت‌های فعال در صنعت مشابه، احصاء چالش‌ها و مشکلات پیش روی شرکت‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیش‌بینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاه‌های اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.

وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخش‌تر و افزایش بهره‌وری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.

امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر کلیه فعالیت‌های صندوق


محسن احمدی همچنین گفت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پرونده‌های حقوقی شرکت‌ها و به اشتراک‌گذاری درس‌آموخته‌های شرکت‌ها با یکدیگر پیش‌بینی شده است.

وی در پایان تصریح کرد: این سامانه‌ها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل می‌دهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار کلیه ذینفعان به ویژه فرهنگیان خواهد بود تا از این طریق بر دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق ذخیره فرهنگیان، مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: بعد از تکمیل مرحله ورود داده‌ها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمان بندی مشخص بتدریج همه ذی‌نفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سوال معنادار عضو زن شورای شهر به حصارکشی پارک لاله | فیلم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد