Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: می‌توان با یک تفاهمنامه دسترسی‌ها و خروجی‌های سامانه پژوهشیار در اختیار شهرداری‌های کلانشهرها قرار گیرد تا آنها پژوهش‌های خود را در این سامانه بارگذاری کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهاره آروین در جلسه مجازی "اشتراک مطالعات و پژوهش‌های شهرداری کلانشهرها در سامانه پژوهشیار" که با هدف تجمیع و تمرکزدهی پژوهش‌های شهری کلانشهرهای کشور در یک سامانه واحد برگزار شد، اظهار کرد: در کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران کمتر شاهد آن هستیم که واحدهای شهرداری به صورت پیگیرانه ثبت الکترونیکی داده‌ها و شفافیت‌بخشی را دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: چندی پیش قرار شد بررسی شود که آیا ظرفیت ثبت پژوهش‌های شهرداری‌های کلانشهرها در یک سامانه یکپارچه وجود دارد یا خیر که اکنون این ایده اولیه به سرعت پیشرفت کرد و اکنون به اجرایی شدن آن فکر می‌کنیم.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در همه کلانشهرها مسائل مشابهی وجود دارد و شهرداری‌ها اغلب با تجربه‌های یکسان مواجه می‌شوند، تصریح کرد: شرایط ثبت و انتشار پژوهش‌ها در هر کلانشهر به گونه‌ای است که مسئولان کلانشهرهای دیگر به صورت پراکنده و غیرسیستماتیک از آنها مطلع می‌شوند.

وی ادامه داد: بعضاً به دلیل نبود ارتباط سیستماتیک میان شهرداری‌ها، پژوهشی که با بودجه بیت‌المال در یکی از شهرداری‌ها انجام شده، عیناً در یک شهرداری دیگر انجام می‌شود و این موازی‌کاری به نوعی تضییع بیت‌المال است.

آروین اضافه کرد: گاهی بودجه‌ای برای پژوهش‌ها پرداخت می‌شود و بعد اصلاً مشخص نیست ناظر آنچه کسی بوده و نتیجه پژوهش به کجا رسیده است بنابراین ثبت پژوهش در یک بستر متمرکز الکترونیک سبب می‌شود از اینگونه ابهامات نیز جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی پژوهش‌های کلانشهرها نیاز به این دارد که در ابتدا آنها را در یک بستر واحد گردآوری کنیم و بعد انواع دسترسی‌ها را در اختیار شهرداری‌ها بگذاریم بنابراین چنین بستری می‌تواند به عنوان یک منبع جامع و کامل برای همگان در دسترسی باشد.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه رساندن سامانه پژوهشیار به مرحله فعلی انرژی زیادی برده و شاید صلاح نباشد شهرداری‌های دیگر چنین انرژی و هزینه‌ای را دوباره صرف کنند، اظهار کرد: مرکز مطالعات شهرداری تهران می‌تواند در رابطه با دسترسی‌ها و خروجی‌های سامانه پژوهشیار تفاهمنامه‌ای تدوین کند تا شهرداری‌های سایر کلانشهرها نیز بتوانند با امضای آن، پژوهش‌های خود را در این سامانه بارگذاری کرده و از همه پژوهش‌ها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: شهرداری‌های کشور خیلی سریع به پویش شفافیت پیوسته‌اند و به همین دلیل تصور می‌کنم ظرفیت پیوستن به سامانه پژوهشیار نیز در میان آنها وجود دارد.

آروین با بیان اینکه هدف از این تمرکزدهی تبادل تجربه میان کلانشهرهاست، خاطرنشان کرد: در کشور ما تبادل داده و تجربه میان سازمان‌ها و دستگاه‌ها به راحتی انجام نمی‌شود اما با توجه به پیگیری‌های مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران و آمادگی و همت خانواده شهرداری‌های کشور، امیدوارم خیلی زود بتوانیم این خبر خوش را به مردم دهیم که تمام پژوهش‌های شهری کشور در یک سامانه واحد قابل مشاهده و دسترسی است.

کد خبر 436111

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بهاره آروین شوراي شهر تهران شفافیت پژوهش شهرداری کلان شهرها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سامانه پژوهشیار یک سامانه شهرداری ها شهر تهران پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش متمرکز آموزشی حجاج استان قم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش متمرکز توجیهی آموزشی حجاج استان قم امروز جمعه(14 اردیبهشت) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ورزشگاه دو هزار نفری شهید حیدریان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در این همایش با اشاره به روند  تشرف به حج در سال های اخیر، خطاب به حاضران گفت: شما از بین میلیونها نفر که آرزوی تشرف به سرزمین وحی را دارند توفیق حضور در بیت الله الحرام و مسجدالنبی را خواهید یافت و باید شکرگزاراین لطف خدا باشید. 

وی افزود: شکرگزاری این نعمت هم در آن است که قدر لحظات این سفر معنوی و مکان های شریف و مقدسی را که در آن حضور می یابید ، بدانید و از تمام لحظه های سفر به خوبی استفاده کنید.

وی به زائران کسب آمادگی های لازم پیش از سفر را توصیه کرد و از آنان خواست در بعد معنوی نسبت به گذشته ی خود تأمل کرده وتصمیم بگیرند که ازاین سفربرای تغییر جدی در زندگی خود بهره ببرند. ارتباطات کاری و امور غیرضروری را به حداقل برسانند و بر استفاده ازفضای معنوی سفر تمرکز کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اجر و پاداش بسیار بالای نماز شب و ختم قرآن در شهرهای مکه و مدینه به همه ی حجاج توصیه کرد که تلاش کنند در زمان حضور در این دو شهر ختم قرآن را در برنامه معنوی خود قرار دهند.

وی در ادامه بر لزوم تسلط به احکام و مناسک حج تاکید کرد و گفت: هر کاروان را یک روحانی مسلط به احکام و مناسک حج همراهی می کند و اگرچه جلسات آموزش مناسک حج برای زائران برگزار می شود اما لازم است که حجاج مطالعات تکمیلی هم داشته باشند و برای گرفتن پاسخ های خود به روحانیون مراجعه کنند.

در ادامه این همایش، آقای سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت با ارائه آماری از ابعاد مختلف حج پیش رو اظهار داشت: خدمات ارائه شده به حجاج ایرانی از بالاترین سطح در بین کشورهای دیگر برخوردار است و این مهم با برنامه ریزی های مختلف صورت گرفته است و هرسال تلاش می شود که کیفیت خدمات ارائه شده ارتقاء یابد.

وی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته حج 1403 از جهت هزینه بیش از 300  دلار نسبت به سال گذشته کمتر شده و علت افزایش قیمت ریالی حج امسال افزایش قیمت ارز در کشور است.

آقای حسینی در ادامه درباره خدمات پزشکی، حمل و نقل و تغذیه در حج پیش رو توضیحاتی داد و انتقال زائران از مدینه به مکه توسط قطار سریع السیر را اتفاق مهم امسال دانست و ابراز امیدواری کرد که این امر با تلاش خدمتگزاران زائران وهمکاری حجاج به بهترین شکل صورت پذیرد.

در پایان این همایش که زائران اعزامی به حج تمتع از قم شرکت داشتند ، توسط حجت الاسلام محمدهادی فلاح زاده ازروحانیون با سابقه بعثه مقام معظم رهبری آموزش مناسک حج با همکاری زائرین به صورت نمادین اجرا شد. 

گفتنی است امسال 4200 نفر در قالب 18 کاروان از استان قم به حج تمتع اعزام خواهند شد. اعزام حجاج ایرانی از 24 اردیبهشت آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • همایش آموزش متمرکز حج به زائران مازندران
  • همایش متمرکز توجیهی کاروان‌های حج تمتع در اردبیل
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • همایش متمرکز آموزشی حجاج استان قم
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود